Székes zumba az MBE kerületi szervezeteinél

Berger Mezei Veronika diplomás mozgáspszichológia terapeuta, okleveles zumbaoktató „székes zumba” foglalkozást tart az egyesület kerületi csoportjainak szervezésében.

A programon szinte bárki részt vehet mozgássérültségétől, állapotától függetlenül, ez a mozgásforma ugyanis sokaknak ajánlott. A dél-amerikai karneváli hangulatot idéző órákon az idő pillanatok alatt elröppen. Veronika szerint nem az a lényeg, hogy a koreográfia katonásan működjön, hanem, hogy öröm és jókedv legyen. Ez a mozgásforma kiváló gyógytorna, amely fejleszti az audio-vizuális mozgáskoordinációt is.

Az órákra kényelmes ruházat, sportcipő javasolt, és ivóvízzel is célszerű készülni.

Berger Mezei Veronika korábban súlyos, töréses balesetet szenvedett, hónapokig kerekesszékben élt. A 70 éves oktató aktív életet él, a zumba mellett énekel és koncertezik is.

Videók

https://www.youtube.com/watch?v=x7fyu2miVag&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=_cJy8bDbkOQ

Székes zumba foglalkozás időpontja, helyszíne

 

Budavári szervezet (I. kerület)

Minden hónap első keddjén 16.00 órától a Budavári Művelődési Házban a Bem rakpart 6. szám alatt. A helyszín akadálymentes.

További információ: Dr. Szalkó Anna kerületi szervezeti vezető, 06 30 599 3116

 

Hegyvidéki szervezet (XII. kerület)

Minden hónap harmadik szerdáján 15.30 órától a Hegyvidéki Gondozási Központban a Kiss János altábornagy utca 33/b szám alatt. A helyszín akadálymentes.

További információ: Berger Mezei Veronika székes zumba oktató, kerületi szervezeti vezető 06 30 609 9369