XIII. kerület (Angyalföld)

Angyalföldi HÍREK

dr. Somlai Zoltánné
Beosztás: Kerületi vezető
Cím: Civilek Háza (XIII. Váci út 50.)
Telefon: 30 262 5811
Email: somlaijudit1967@gmail.com
Klubnap: Hónap utolsó hétfő 14 óra
Tagszervezet ismertetése:
1991–ben alakultunk, és mint minden civil szervezet élete, az miénk is döcögősen indult. Jelenlegi állandó klubhelyiségünk az Angyalföldért Egyesület befogadó és együttműködő készségének köszönhető.Az egyesület elnöke Bogár Jánosné tíz évig egyengette a szervezet útját, és a XIII. kerületi önkormányzattól pályázatok útján nyert anyagi hozzájárulásból egyre tartalmasabb és színvonalasabb programokban lehetett részünk.

1992-ben Szabó Jánosné és helyettese Gotthárdi Katalin vették át a szervezet vezetését, megőrizve a jól működő hagyományokat, színesítve a kínálatot.

2023.márciusától Somlai Zoltánné, Judit viszi tovább a szervezetet.

Minden évben hagyományosan megtartjuk februárban a jelmezes farsangi vigasságot, májusban virággal köszöntjük az édesanyákat, szeptemberben a fogyatékos emberek világnapján a tagság saját kultúrműsorral és az általuk készített kézműves alkotások bemutatásával bizonyítja tehetségét és helyét az „egészséges” világban.

Októberben szüreti mulatsággal köszöntjük az őszt, végül decemberben karácsonyi ünnepséggel zárjuk az évet.

Minden ágyhoz kötött betegünket meglátogatjuk, az egyedül közlekedni nem képes társainkat pedig az egyesület szállító szolgálatának segítségével szállítjuk el közénk.

Szervezetünk 2004 óta tagja az „Életet az éveknek” Országos Szövetségnek, ezáltal további programok és pihenési lehetőségek nyílnak meg előttünk.

A tagság mindenre nyitott, aktív és érdeklődő, ezért együtt mindig jól érezzük magunkat.

Klubszervezetünk jelszava: „EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!”