III. kerület (Békásmegyer)

Békásmegyeri HÍREK

Szabóné Zsófi

Veronika Berger Mezei

Beosztás: Kerületi vezető
Cím: Békásmegyeri Közösségi Ház (III. Csobánka tér 5.)
Telefon: 30 609 93 69
Email: berger@veronikaberger.com
Klubnap: Hónap utolsó hétfő 14-16 óra
Tagszervezet ismertetése:
FACEBOOK oldalunk: https://www.facebook.com/profile.php?id=100049129847903

A Mozgássérültek Békásmegyer Klubja 2019 tavaszán újra megalakult, vezetője Veronika Berger Mezei, aki mozgáspszichológia terapeuta szakon végzett a Kiegészítő Orvostudományok Főiskolán Torinoban és előadóművész. Az utóbbi években nehezen lehetett összekovácsolni egy csapatot. A régiek közül sokan örökre elmentek, a többség pedig sajnos kedvező programok hiányában elvesztette érdeklődését.

2019 óta Klubnapjainkat vidáman és értékesen töltjük, úgy a szabadban, mint a Csobánka téri színház teremben. Célunk az egészségmegőrzés a mediterrán gasztronómia megismerésen át, az Opera-műfaj kultúrájának segítségével. Egy vidám mediterrán -életstílus kialakítása mely –szerintünk- az egészségmegőrzés kulcsa. Mindennapjainkat igyekszünk vidáman tölteni és egymást inspiráljuk arra, hogy ne izolálódjunk el még jobban a külső tényezők és a világ problémái miatt.

A Békásmegyer MBE Csapat nagyszerű programokkal sikeresen átlépett a covid miatti nehézségeken. A tagok -a Senior korosztály- számára színes előadások és múzeum-látogatások vannak és rendszeresen mediterrán gasztronómia ismereteinket bővítjük. Az Önkormányzat jóvoltából –melyet ezúton is köszönünk- a színház adta lehetőségek nagyszerűek. Operákat ismerhetünk meg, nagy kivetítő-vásznon. Világhírű művészek előadásainak rövidített film-változatait csodálhatjuk és adott a közös éneklés is.

Egymást tanítjuk arra, hogy a technikai kommunikációs követelményeinek megfeleljünk.