KLUBNAPLÓ: 2020.02.24.

Ragyogó napsütés. Mosolyogva érkező klubtársak.

Pedig este és reggel elég rossz hírekkel traktált minket a média. Már nem csak Ázsiában, hanem Olaszországban is felütötte a fejét a koronavírus okozta járvány. De mi juszt sem csüggedünk! Klubtársunk előadást tartott az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról. Amire érdemes figyelnünk: Higiénia! Gyakoroljuk az alapos, minden részletre kiterjedő kézmosást! Szükség esetén használjunk kézfertőtlenítést is fertőtlenítő zselével! Lehet kapni a gyógyszertárakban és most még a Pennyben is!

Hengl Évike épp most vásárolt ott ilyet. De jól tette! Aztán az immunerősítés, meg a kiegyensúlyozott táplálkozás… Az egyik legjobb mankónk a savanyú káposzta lehet! Olgica minden alkalommal megerősít minket ebben. Tudjuk persze, de olyan jó újra meg újra hallani!

Nézegettünk jó kis ételrecepteket azzal elkészítve. Hiszen még a zsírégetésben is segíthet rajtunk!!! ( Ránk is fér! ) Persze nekünk aranyból van a szívünk (is ), tehát nem találtathattunk könnyűnek! Sajnos volt jó néhány hiányzónk is: A teljesség igénye nélkül: Ráczék hol vagytok? Megígértétek, hogy jöttök! Tibor kapd össze magad, erősödj meg! Maduka gyógyulj meg gyorsan! Ancsa, Anna hol maradtatok? Évike, Irma, Krisztike?? És még folytathatnánk a sort sokáig! Remélem a jó idővel együtt Ti is visszatértek közénk!

Misi nem túl szívderítő hírt hozott a kultúrprogramok felelősétől: Nincs ingyen jegy, de még olcsóbb se! A drágább előadásokon tűzvédelmi szempontól nem kívánatosak vagyunk… Teljes áron jöhetünk. Fel a fejjel! Majd meglátjuk!-mondta a vak is és sose látta meg…

Ezen kívül volt még minden, mi szem szájnak ingere. Ahogy az lenni szokott.