Újrafestett Valóság c. kiállítás 2014-ben

Újrafestett valóság – helyszínei

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének és a Poli-Farbe festékgyár szervezésében

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének önkéntesei kérték meg az utca emberét Budapest belvárosában, hogy fessenek szájjal vagy lábbal.  A felismerés, hogy a fogyatékos ember szebb, kreatívabb, alkotásokra képes mint, a többségi társadalom, mindenkit ráébresztett a valóságra.

Helyszínek:

  •  Vigadó tér Budapest

 

  • AMS vizuális fesztivál, utcai próbatétel + wrokshop

 

  • Pécsi gyerekprogram

 

  • Kaposvári gyerekprogram

 

 


Próbatétel link: http://www.youtube.com/watch?v=qHza3l0B7Jk

 

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének önkéntesei kérték meg az utca emberét Budapest belvárosában, hogy fessenek szájjal vagy lábbal.

  • Újrafestett Valóság VÁC 2013

A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete és a Poli-Farbe festékgyár a tavalyi nagy sikerre való tekintettel úgy döntött, hogy idén ősszel országjáró körútra indul az Újrafestett valóság – Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében című tárlat. A vándorkiállítás első állomása Vác, ahol már megtekinthetők az elkészült műalkotások. Az esélyegyenlőségi tárlat műveit a fogyatékossággal élő és ép kortárs képzőművészek egy helyen alkották, s az elkészült festményeket ugyanott mutatták be 2012 őszén: a Magyar Nemzeti Galériában. A kiállítás folytatásaként 2013. szeptember 25. és október 30. között a váci Rubra Art a galéria fogadta be az alkotásokat