Felhívás – kérdőív

Felhívás – kérdőív (.docx)

Felhívás – Facebook tagegyesületeknek (.docx)

A MEOSZ és határon túli partner szervezetei feltáró jellegű, összehasonlító kutatást végeznek a mozgáskorlátozott fiatalok mindennapi életével kapcsolatban Magyarországon, Romániában és Szlovákiában a „P2P – Mozgáskorlátozott fiatalok társadalmi inklúziójának és társadalmi szerepvállalásának erősítése a kortárs segítés erejével” című projekt keretében.

A kérdőíves felmérés során olyan 18 és 30 év közötti mozgáskorlátozott fiatalokat kérdezünk meg, akik születésüktől fogva mozgáskorlátozottak, vagy 3. életévük betöltése előtt váltak mozgáskorlátozottá. A felmérések segítségével szeretnénk feltérképezni a 18 és 30 év közötti mozgáskorlátozott fiatalok társadalmi részvételét, társadalmi szerepvállalását Magyarországon, Romániában és Szlovákiában.

Kérjük, a mellékletben található felhívást a kérdőíves felméréssel kapcsolatban ossza meg szervezetük weboldalán, illetve amennyiben a szervezetnek van közösségi média oldala (pl. Facebook) kérjük, ossza meg ott is az erre a célra írt felhívást, amit szintén a mellékletben talál.

Segítő együttműködését köszönöm!

Üdvözlettel

Kovács Ágnes