Albertirsai pihenőház

Egyesületünk üdülője Albertirsán, a Dolina u. 58. szám alatt található. A település a Duna-Tisza közi homokhátság és a Monor-Irsai dombság találkozásánál fekszik Pest megyében, a Ceglédi kistérségben.

Az albertirsai strandfürdő

Az üdülőtől 400 méterre található a gyógyfürdő, amely szezonálisan tart nyitva, strandként üzemel több medencével. Gyógyvize elsősorban mozgásszervi megbetegedésben, ízületi bántalmaktól szenvedők részére ajánlott. A strandon van gyermek- és úszómedence is. A fürdő területén az akadálymentes közlekedés megoldott, a medencéknél vízbeemelő szerkezet nincs, segítséggel használhatók. Érvényes MEOSZ igazolvánnyal a belépő kedvezményes, 1000 Ft/fő. 

Az MBE albertirsai pihenőháza

A pihenőház

Az egyszintes nyaraló a termálfürdő közelében található. Hat db 3-4-ágyas, zuhanyzós, TV-vel ellátott akadálymentes szoba áll a vendégek rendelkezésére. 2018 nyarától 10 darab új, állítható magasságú, fekvőfelületű, kapaszkodóval ellátott korszerű ágy várja pihenni vágyó vendégeinket.

 

Két szobához tartozik egy előtér hűtőszekrénnyel, egy fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC-vel, kapaszkodókkal. Az üdülő rendelkezik egy teljesen felszerelt étkezőkonyhával és kerti bútorokkal ellátott terasszal, emellett bográcsolási, szalonnasütési lehetőség is adott. Minden helyiség akadálymentesen használható.

Új, nagyképernyős HD televízió és wifi is vendégeink rendelkezésére áll.

Akadálymentes parkolás biztosított. Az üdülő csendes, idősebb házaspárok és kisgyerekes családok számára is ideális.

 

Szolgáltatások:

– igény esetén térítés ellenében étkezést biztosítunk

– parkolás az üdülő területén akadálymentes

– kerti bútorokkal ellátott terasz

–  bográcsozási, szalonnasütési lehetőség

– igény esetén 3 db kerekesszék áll rendelkezésre

– wifi

 

Tagjainknak, a MEOSZ-egyesületek tagjainak folyamatos akciók, kedvezmények!

Kérje árajánlatunkat!

Foglalás, további infó az árakról, akciókról: 

Pencsev Anett

pestikozpont@mbeinfo.hu

06 1 329 5299