Terézváros és Erzsébetváros programjai.

- Egyesületi hír

MOZGÁSSÉRÜLTEK BUDAPESTI EGYESÜLET

TERÉZ- és ERZSÉBETVÁROSI SZERVEZETE

 

A közeljövő programjai (a program változtatás jogát fenntartom):

 

Legközelebbi klubnapok:

 

Az erzsébetvárosi szervezet tagjainak Legközelebbi klubnap a VII. kerületben 2017. szeptember 4-én 16 órakor az ERőMŰVHÁZ II. emeleti Civil szobájában lesz (Budapest, VII. Wesselényi u. 17).

A terézvárosi szervezet klubnapja az EÖTVÖS 10 Közösségi és Kulturális Színtér 321. szobájában lesz, 2017. szeptember 27-én 16 órakor.

 

Legközelebbi programjaink:

 

  1. szeptember 16-17-én kirándulunk Kalocsa – Kiskőrös – Kecskemétre. Befizetendő: 8.000,- Ft, amely tartalmazza a belépőket és a teljes panziót. Részletes program a mellékleten.

 

  1. októberi programunk a Fővárosi Nagycirkusz egyik előadásának megtekintése volt. Ebben a hónapban csak a Rómeó és Júlia, valamint a Ludas Matyi című gyerekeknek szóló előadások lesznek, ezért a cirkusz látogatását elhalasztjuk november hónapra.

 

  1. november hónapra tervezett MÁRTON napi libanap helyett javasolom inkább az ANDRÁS napi disznólkodást tartani (disznótoros vacsora). A LIKE Étterem vezetőjének információja szerint liba állomány (betegség miatt) tömeges levágása miatt a libahús ára nagyon magasra emelkedett (15.000,- Ft/kg körüli) ezért a libavacsora ára is ennek arányában a többszöröse lenne.

 

FIGYELEM!!! 2017. december 11-én 16 órakor lesz a BOLDOG KARÁCSONY-t összejövetel, az EÖTVÖS 10. I. emeleti rendezvénytermében.

Programokra jelentkezés: Herczlné Rohonyi Olgánál a 3213-835-ös vonalas telefonon, Mobilon: 20/950-7950, E-mailben: herczl@freemail.hu, illetve herczl52@gmail.com. Vagy személyesen a klubnapon, összejövetelen.

A programokra és összejövetelekre szeretettel várok mindenkit.

Üdvözlettel: Olgi

Közösségi megosztás