Szeretettel várjuk a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete Tagjait és hozzátartozóit a Fővárosi Nagycirkusz klasszikus cirkuszi karácsonyi előadásaira, melyeket kedvezményesen látogathatnak meg!

-

Szeretettel várjuk a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete


 Tagjait és hozzátartozóit a Fővárosi Nagycirkusz klasszikus cirkuszi karácsonyi előadásaira, melyeket kedvezményesen látogathatnak meg!

Képtalálat a következőre: „fővárosi nagycirkusz”

Fővárosi nagycirkusz

Rendkívüli, 40%-os kedvezmény kedvezményünk:

 

November 8-án és 9-én a 15 órakor kezdődő előadásunkra az I. és II. kategória jegyáraiból 40%-os kedvezményt kínálunk, a III. kategóriába pedig egységesen 1000 Ft-ért válthatnak jegyeket.

A kedvezmény a szabad helyek erejéig érvényes!

 

 25%-os kedvezmény kedvezményünk:

 

25%-os kedvezményünk december 23-ig szól és a szabad helyek erejéig érvényes!

 

A szervezetük számára szóló 25%-os kedvezmény a prémium, I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól. A III. kategóriába egységesen 1500 Ft-ért válthatnak jegyeket.

Hozzátartozókra is érvényes, az összes igényelt jegyre vonatkozik, db számos korlátozás nélkül. A nézőtérképet és az árakat ahttps://drive.google.com/file/d/0B6YjQ01dsqObMk4tWlZyYm9fWTQ/view?usp=sharing linken található jegyrendelő nyomtatvány is tartalmazza.

 

 

A Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsora varázsbuborékként repíti el nézőit a csodák birodalmába. 2017. november 4. és december 31. között klasszikus cirkuszi nagykarácsonnyal várjuk kedves közönségünket, melyben orosz és kínai rúd-, valamint akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók teremtik meg a pezsgő hangulatot. Az ünnepi hangulatot tovább fokozza a minszki csoport elbűvölő lovas száma, valamint a Maik Gärtner Family és bájos indiai elefántjuk, Rani. A varázslat és mágia birodalma lengi át a Csodagömb bűvös világát, a rejtélyes varázsló buborékjai lenyűgöző produkciókat rejtenek, melyek garantáltan elvarázsolnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az előadások hossza szünettel együtt körülbelül 2 óra 20 perc.

 

Előadás időpontok:

 

A jegyvásárlás menete:

 

  1. Kiválasztja a megtekinteni kívánt előadás dátumát, időpontját.
  2. A „Jegyrendelő nyomtatvány”-t (https://drive.google.com/file/d/0B6YjQ01dsqObMk4tWlZyYm9fWTQ/view?usp=sharing) a kitöltést követően visszaküldi a következő e-mail címre: dancsecs.eszter@maciva.hu  –  minden péntek 14h-ig
  3. A jegyrendelést követően értesítést kap a jegyfoglalás sikerességéről, melyben megtalálja a jegyek átvételéhez szükséges foglalási sorszámot.
  4. A kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában. A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával kell átvenni.

 

Pénztár: H-V: 10 – 18 óráig; Fizető eszközök: Készpénz, Bankkártya, SZÉPKÁRTYA, Sodexo kultúra utalvány

Esetleges kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal üzenetben, vagy a 0620/250-71-10-es telefonszámon!

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 🙂

 

 

Üdvözlettel,

 Dancsecs Eszter

Értékesítési menedzser / Közönségszervező

Közösségi megosztás