Összefoglaló a Bicekószák 2017-es évéről, 2018. évi tervek

- Pesterzsébeti Szervezet (Bice Kószák Klubja) híre

Az Erzsébeti Bice Kószák Fogyatékossággal Élők Klubja 2015 decemberében alakult. 2017 májusa óta a Csili Művelődési Ház biztosít számunkra heti egy napot délelőtt, minden hétfőn 9:00 órától 12:00 óráig tarthatunk különböző foglalkozásokat. 

2017-ben 38 alkalommal jöttünk össze klubnapra, kétszer közösen voltunk színházban, egy alkalommal meglátogattuk a Margitszigeti zenélő szökőkutat, részt vettünk jóga-légzés oktatáson. Az évben több alkalommal rendeztünk név- és születésnapot, megünnepeltük a Mikulást, közös ebéddel készültünk a karácsonyra és felköszöntöttük a legidősebb, kilencvenéves tagunkat születésnapja alkalmából.

Az MBE albertirsai pihenőházában eltöltöttünk egy hétvégét. A szállás költségét és a helyi programok költségét önerőből, míg az ellátást az önkormányzati pályázati keretből finanszíroztuk.

A Mikulás ünnepség programját ajándékba kaptuk Brandt Viktortól, a kiosztott kis ajándékokat a pályázati keretből vásároltuk meg. A karácsonyi ebédhez a halat a Dinnyési Halgazdaság Kft. biztosította számunkra, az ételhez szükséges többi anyagot pedig pályázati keretből finanszíroztuk. A leves elő- és elkészítése, a születésnapra átadott torta készítése is a klub mellett támogatóként dolgozó családtag hozzájárulása éves munkánkhoz. A karácsonykor kiosztott ajándék Juhász Lajosné Zsuzsika alpolgármester asszony ajándéka volt a kis közösségünk számára.

2018-as terveink közt szerepel, hogy eltöltünk egy egész hetet Albertirsán, kirándulunk Komáromba és Tatára.

Ha ön is szeretne egy jó hangulatú, segítő közösséghez tartozni, várjuk a szervezetünkbe!

 

Fotók 2017-ből

 

Közösségi megosztás