Közeljövő programjaink

- Erzsébetvárosi és Terézvárosi csoport híre

A közeljövő programjaink:


Budapesti KRISNA KÖZPONT megtekintése 2013. augusztus 17-én 15 órakor Belépő 1.240,- Ft/fő, ebéd 1000,- Ft/fő, kóstoló 390 Ft/fő. Találkozunk: 14,45-kor a 1039. Budapest, Lehel u. 15-17. előtt. Megközelíthető: 2-es Metróval a Batthyányi térig, vagy 4-6 villamossal a Margithíd budai hídfőig, onnan HÉV-vel a Csillaghegyi megállóig, majd a Mátyás király úton a Duna felé haladva a harmadik utca a Lehel utca. (Az étkezés fakultatív)

A 2013. szeptember 13-15. (péntek-szombat-vasárnap) PÉCSI KIRÁNDULÁS nagyvonalú programja: Szigetvár (vár és török ház megtekintése) Pécs (Zsolnai emlékek (Manufaktúra, Múzeum, Kripta), Dóm + kincstár, Ó-keresztény sírkamrák, Dzsámi, Csontváry stb. kiállítások, stb.) Harkányban fürdőzés, majd utolsó nap látogatás Eszékre (vagy Pálmonostorra) hazafelé Mohács (Emlékhely, vagy Kanizsai Dorottya Múzeum megtekintése). A részletes programot a jelentkező résztvevők külön megkapják, névre szólóan és a választható menü megjelölésével.

Szállás: a SZAMÁRKÚT Panzióban (kétágyas, fürdőszobás (zuhanyozós) TV-s szobák) 4.000,- Ft/fő/éjszaka (reggelivel) + 400,- Ft/fő/éjszaka IFA és a jelentkezők számának függvényében a Szamárkút Panzió közelében lévő ÉVA Hotelben (2 ágyas, fürdőszoba, TV, hűtőszekrény, térítés ellenében légkondicionált szobák, ez utóbbi sajnos nem akadálymentes)

Ellátás: Reggelit kapunk a panzióban, illetve a szállodában. Ebéd (leves, főétel és desszert, vagy gyümölcs) és vacsora (főétel és desszert, vagy gyümölcs) a szokásos 3-4 menüből lesz majd választható. Az éttermektől várom a menü és árajánlatot, tehát ez még szervezés alatt van!

A résztvevők által befizetendő összeg várhatóan – amely függ a résztvevők számától, az éttermi árajánlat összegétől – 6-8.000,- Ft/fő lesz. (Ebben a belépők nincsenek benne, időben jelzem, hogy hova tudtam elintézni a kedvezményt, illetve az ingyenes belépést, valamint a befizetendő összeget is pontosítom!)

Kérek mindenkit, minél előbb jelentkezzen, ha akar jönni, mert gondoskodnom kell időben a szállásról, autóbuszról. Legvégső jelentkezési határidő: 2013. július 31. Jelentkezésedet akkor veszem biztosra, ha leelőlegezed! Nyomós indokkal történő lemondás esetén az előleget részben, vagy egészben csak akkor tudom visszaadni, ha módosítani tudom a szállás- és buszfoglalást! (Ha nekem sem kell kifizetni a lefoglalt helyet) Megértéseteket köszönöm.

Nagy szeretettel várlak a fenti programokra, és kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánok.

                                                                                             

                                                                                              Üdvözlettel:

Budapest, 2013. június 26.

                                                                                                          Herczlné Rohonyi Olgi

Közösségi megosztás