Foglaljon most és üdüljön Albertirsán!

- Egyesületi hír

Az albertirsai strandfürdő

 

A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete akadálymentes albertirsai pihenőháza rendkívül kedvező áron, a csodás gyógyvizű strand közelében várja a pihenni vágyókat. Üdülőnk részt vesz az Erzsébet-programban is!

Akadálymentes üdülőnkben hat darab, három ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Két-két szobához tartozik egy hűtőszekrénnyel felszerelt előtér, egy zuhanyzós fürdőszoba és akadálymentes WC. Minden szobában van televízió. Az üdülőhöz tartozik még egy teljesen felszerelt étkezőkonyha és egy kerti bútorokkal ellátott terasz, emellett bográcsolási, szalonnasütési lehetőség is adott. Akadálymentes parkolás biztosított. Az üdülő csendes, idősebb házaspárok és kisgyerekes családok számára is ideális.

Az albertirsai strand gyógyvize elsősorban mozgásszervi megbetegedésben, ízületi bántalmaktól szenvedők részére ajánlott. A strandon van gyermek- és úszómedence is. A fürdő területén az akadálymentes közlekedés megoldott, a medencéknél vízbeemelő szerkezet nincs, de segítséggel használhatók a medencék.

Az Erzsébet-program résztvevői a programban megadott áron, feltételekkel foglalhatnak, amikor megnyílik erre a lehetőségük.

 

Árak, akciók, további infó:

Kerényi Ibolya Hanna

pestikozpont@mbeinfo.hu; 06 1 329 5299

Bővebben a pihenőházról

Az albertirsai strandfürdő honlapja

Közösségi megosztás