Felhívás: bevásárló akciókra várunk jelentkezőket!

- Egyesületi hír

Magyarországon, bizonyos áruházakban (Auchan) elérhető már a bevásárló elektromos moped, ami nagyban megkönnyíti a mozgássérült, idős emberek számára a bevásárlást a nagy alapterületű üzletekben. Az eszköz ingyenesen kölcsönözhető, így annak, aki nem tud sokat gyalogolni, nehezen mozog, nem kell kilométereket gyalogolnia, kényelmesen be tud vásárolni.

A Mobilis Hungary Kft. által forgalmazott bevásárlómoped a cég tájékoztatása szerint minden hazai Auchan áruházban ingyenesen kölcsönözhető, de nem mindenhol van szem előtt, sokan még mindig nem tudnak erről a praktikus segítő eszközről.

Egyesületünk támogatja, hogy ilyen elektromos bevásárló mopedek segítsék a mozgássérült, idős embereket, ezért – a forgalmazóval együttműködve – szeretnénk rájuk felhívni a figyelmet. Célunk, hogy minél többen értesüljenek a már kihelyezett, kölcsönözhető bevásárló mopedekről, és azt is szeretnénk elérni, hogy más üzletláncokban is elérhetők legyenek, ezért november – december hónapban mopedes bevásárló akciókat szervezünk.

Az akciók keretében azokban a budapesti áruházakban, ahol már van ilyen eszköz, aktivistáink bevásárolnának és felhívnák a figyelmet a kölcsönözhető mopedekre például úgy, hogy közös standot állítunk fel a forgalmazóval, ahol az érdeklődők tájékoztatást kapnának a lehetőségről.

Várjuk azokat a jelentkezőket, akik szívesen részt vennének

ilyen budapesti bevásárló akciókban!

Jelentkezés:

2018. november 8-ig a pestikozpont@mbeinfo.hu email címen vagy a 06 1 329 5299-es telefonszámon.

 

Az akciók részleteiről a jelentkezéseket követően adunk részletes tájékoztatást.

 

MBE

Közösségi megosztás