Egyesületünk gyűjtést indít!

-

Kedves Tagtársak!

Tisztelt Támogatóink!

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének határozott törekvése, hogy segítse tagjait önálló életkörülményeik megteremtésében. Különösen akkor, ha valaki súlyosan fogyatékos emberként éli az életét és önállóan szervezi mindennapjait.

Kollinger Szabolcs élettörténetével mondja el, ő hogyan él.

„Élettörténetemmel próbálok nektek segíteni, ugyanis én sosem adom fel! Lehet élni végtagok nélkül? A választ ITT meglelitek.”

 

Szabolcs régi vágya, hogy önálló lakásba kiöltözhessen a párjával, és közös életüket ott indíthassák el. A kiválasztott lakás akadálymentes, a fürdőszoba átalakítása most folyik.

A lakásba való bejutás azonban gondot jelent, jelenleg több lépcsőfokon keresztül lehet bejutni, amit Szabolcs az elektromos kerekesszékével nem tud megoldani, ezért rámpára van szüksége.

Ezt a rámpát az egyesület szakemberek segítségével megterveztette. Elkészítése 400.000 Ft-ba kerül.

 

Arra gondoltunk, hogy gazdasági szervezetek, tagtársak segítségét kérjük, hogy ez az összeg Szabolcs számára ne jelentsen gondot.

Ezért az egyesület a rámpa árára gyűjtést indít.

Amennyiben a rámpa fedezésére a megfelelő összeg összegyűlik, akkor abból az egyesület finanszírozni tudja a megépített rámpát.

Ha a gyűjtés nagyon jól sikerül és több pénzt jön össze az egyesület kötelezettséget vállal arra, hogy a pénzt elkülönített számlán kezeli és a továbbiakban is fogyatékos emberek épületeinek, a lakás megközelítést lehetővé tevő akadálymentesítésére fordítja.

Gazdasági szervezetek számára az Egyesület adókedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolást ad ki.

Az adományozott összeget az Egyesület OTP Banknál vezetett számlájára kérjük utalni.

Bankszámla számunk: OTP Bank 11713005-20397104

A  közlemény rovatba kérjük írják be: Szabolcs rámpa

 

 

Budapest, 2019. 07. 22.

 

Kogon Mihály elnök

Közösségi megosztás