Circus Maximus Szupershow a Sportarénában!

- Egyesületi hír

Circus Maximus  Szupershow a Sportarénában!

 

A Circus Maximus október 28-án megnyitja kapuit! A Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, az egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművész, Richter József a Papp László Budapest Sportcsarnokban bemutatja csodálatos cirkuszbirodalmát. A cirkuszi szupershow közel 100 egzotikus állattal és több mint 100 fős stábbal várja a nagyérdeműt!

A Circus Maximusban látható lesz a világ legnagyobb egzotikus, elefántokat, tevéket, zsiráfokat felvonultató állatprodukciója, a nézők fantasztikus tudású akrobaták, zsonglőrök mutatványait csodálhatják. Az újra reneszánszát élő klasszikus cirkusz derűjét vidám kutyarevü és zenélő bohócok idézik fel, a modern szenzációt az extrém, 10 méteres magasságba ugrató Fmx motorosok különlegesen látványos és veszélyes akrobatikus világszáma jelenti.

A Circus Maximusban a Richter csoport ifj. Richter József vezetésével bemutatja az Arany Pierrot-díjas, világhírű lovas akrobata produkcióját és láthatjuk a jövő évi Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál nagydíjára esélyes, romantikusan szép lovasbalett-számot, melyben az ifjú cirkuszművész partnere a gyönyörű Merrylu Casselly. A Casselly-család igazi világsztárokból áll, a Monte-Carlo-i Arany Bohóc-díjas Rene Casselly Jr. öt afrikai elefántja közreműködésével lélegzetelállító akrobata-produkciót mutat be.

A nagyszerű cirkuszi hangulatot fokozza a Magyar Nemzeti Cirkusz nyolc tagú zenekara és az elképesztően tehetséges afrikai énekesnő, Lady Masallah.

 

A zárt körben elérhető kedvezmény -20% már 1 jegyvásárlás esetén is!

  1. kategória 17.990 Ft helyett 14. 390 Ft

III. kategória 12.990 Ft helyett 10.390 Ft

  1. kategória 6990 Ft helyett 5.590 Ft 

3 éves kor alatt ingyenes a belépés, ha gyermekét ölben tartja!

 

JEGYRENDELÉS illetve további érdeklődés esetén keressen bizalommal!

Brezovszki Valéria

Mobil: +36 (70) 381-832

E-mail: valeria.brezovszki@outlook.com

A Circus Maximus világraszóló és kihagyhatatlan élmény, a cirkuszvilág sztárjainak fantasztikus gálaelőadása, mely csupán egyetlen alkalommal látható az Arénában!

Közösségi megosztás