Beszámoló a 2017-es évről, 2018. évi tervek

- Óbudai csoport híre

Beszámoló a 2017-es évről

Szervezetünk célja, hogy a nehezen mozgó tagjaink is részt tudjanak venni tartalmas programokon, és kapjanak segítséget betegség esetén.

2017-ben is rendszeresen látogattuk beteg, kórházi kezelésen lévő tagjainkat, a szállításban is segítettük őket. Hosszú betegeskedés után, amely alatt rendszeresen látogattuk és végig mellette voltunk, szomorú szívvel végső búcsút kellett vennünk szervezetünk korábbi vezetőjétől, Sárközi Erzsikétől.

A tavalyi esztendőben klubunk több kulturális programon is részt vett. Az Operettszínházban megnéztük a Luxemburg grófja előadást, és a Vidám Színpad egyik délelőtti előadását is. Láthattuk a József Attila Színház Filoména házassága előadását és a Lucifer Show főpróbáját. A Parlamentben megtekintettük a Seuso-kincsek kiállítást.

Közös sétákat szerveztünk a Margit-szigetre és az Állatkertbe. Különbusszal ellátogattunk a Visegrádi várba, Pászti Anna fellépésével pedig csodálatos karácsonyi összejövetelt szerveztünk. Elköszöntünk 93 éves hűséges tagunktól, Pásztor Károly bácsitól, aki egy távoli otthonba vonult.

 

2018. évi tervek

Az idei évtől klubnapjainkat az Óbudai Művelődési Központban tartjuk, amely a korábbi helyszínünk, a MEOSZ-székházhoz hasonlóan szintén a San Marco utcában van, és jól megközelíthető számunkra.

Terveink között szerepel egy tatai kirándulás, ahol a gumikerekű kisvasúttal körbejárhatjuk az egész várost. Színház- és múzeumlátogatást is tervezünk, és ismét el szeretnénk menni az Állatkertbe, a Japán kert szépsége nagyon megfogott minket.

Legfőbb célunk 2018-ban is egymás segítése, mind az elintézendő ügyekben, mind betegség esetén.

 

Bánáti Istvánné

klubvezető

Közösségi megosztás