Beszámoló a 2017-es évről, 2018. évi tervek

- Újpesti csoport híre

Újpesti szervezetünk életében a 2017-es év is programokban gazdag volt. Klubnapjaink jó hangulatban teltek, közös énekléssel, kellemes beszélgetésekkel, átlagosan 20-25 résztvevővel. Örömmel mondhatom, hogy 2016-hoz képest tagjaink létszáma növekedett.

Február 21-i klubdélutánunkon farsangoltunk, 24-én részt vettünk a Természet Csodái kiállításon az Újpesti Ifjúsági Házban.

Április 18-án szeretettel vártak minket az Újpesti Lepkemúzeumban, megtekinthettük a múzeum egzotikus állatkiállítását, ritka tárgyait. Ebben a hónapban elmentünk még Mogyoródra is egy kellemes zenés-táncos programra. Egy másik alkalommal a rendőrség egy munkatársa bűnmegelőzési témában tartott nekünk tájékoztatást.

Májusban részt vettünk a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete negyven éves jubileumi ünnepségén.

Júniusi klubnapunkon fagylaltoztunk, augusztusban a VELO tanyára, Vácrátótra látogattunk egy zenés délutánra.

További, önköltséges programjaink a következők voltak: kirándulás Hajdúszoboszlóra mezőkövesdi disznótoros program, hajókirándulás 14 fővel, ebéd, fürdőzés Albertirsán.

Az évet december 3-án a mariazelli adventi kirándulással zártuk. Megtekinthettük a világ legnagyobb adventi koszorúját, végigsétálhattunk a Mesterek utcáján, élvezhettük a kis faházakban árusított finomságokat, puncsot, fánkot, mézeskalácsot. December 12-én egy meghitt hangulatú karácsonyi ünnepségen lehetőségünk volt megajándékozni sorstársainkat egy vacsorával, melyet a Petőfi tanyán költöttünk el. Az este kellemes, vidám hangulatban telt.

Programjainkat az Újpesti Önkormányzat támogatta. Reméljük, hogy idén is részesülünk támogatásban. Kedvező elbírálás esetén tervezünk színházlátogatást, kirándulást és a már hagyománynak számító karácsonyi ünnepség megrendezését is.

2018. évre tervezett önköltséges programjaink: nagyatádi nyaralás, június végén kirándulás Hajdúszoboszlóra, program Mogyoródon és mezőkövesdi disznótoros.

Németh Anna

klubvezető

 

Fotók 2017-ből

Közösségi megosztás