Átadtuk a tombola főnyereményét, az elektromos mopedet

- Egyesületi hír

Az egyesület szeptember 15-i dunai hajókirándulásán szervezett tombola főnyereménye egy elektromos moped volt, amelyet Vörös Imre, a XVII. kerületi szervezetünk tagja nyert meg. A mopedet a Mobilis Hungary Kft. ajánlotta fel. A cég ügyvezetője, Jancsó Péter tegnap, a XVII. kerületi szervezetünk klubnapján át is adta a fődíjat a szerencsés nyertesnek.

Vörös Imre (81) örült a mopednek, mint mondta, nagy segítség lesz neki a hétköznapokban. Így könnyebben el tud majd menni orvoshoz, bevásárolni, ügyeket intézni, hosszan ugyanis már nem tud gyalogolni.

A nyertest köszöntötte Kogon Mihály, egyesületünk elnöke is, aki elmondta: örömmel jött az átadásra, az eszköz ugyanis nagyban hozzájárul a mozgássérült emberek mobilitásához, önálló életviteléhez, ennek segítése pedig az egyesület célja.

A Vigyázó Sándor Művelődési Házban tartott klubnapon Horváth Andrásné Margó szervezeti vezetőnk meghívására a XVII. kerületi gondozási központ vezetője tájékoztatót tartott a házi segítségnyújtásról, majd zene és tombola, szendvics és sütemény várta a résztvevőket.

2018. 09. 25.

MBE

Videónk az eseményről:

Fotók:

Közösségi megosztás