A BRFK – Fővárosi Baleset megelőzési Bizottság 2015-ben is meghirdeti a Mozgáskorlátozott Járművezetők Közlekedésbiztonsági Versenyét.

- Egyesületi hír

Jelentkezőket várunk a BRFK – Fővárosi Baleset megelőzési Bizottsága és a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete évente megrendezett sikeres rendezvényére!

A BRFK – Fővárosi Baleset megelőzési Bizottság 2015-ben is meghirdeti a Mozgáskorlátozott Járművezetők Közlekedésbiztonsági Versenyét.

A rendezvény ideje: 2015. június 06-án (szombat) 08.30 -13.00 óra
A rendezvény helyszíne: Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Park
IV. ker. Budapest, Berda József út 15.

A versenyre jelentkezés feltételei:
Minden vállalkozó kedvű mozgáskorlátozott személy nevezési lapon jelentkezhet a versenyre. A közlekedésbiztonsági versenyre benevezett személyek saját felelősségükre vesznek részt a versenyen.
A mozgáskorlátozott versenyzőnek érvényes gépjárművezetői engedéllyel, megfelelően átalakított gépjárművel és érvényes műszaki vizsgával kell rendelkeznie.
A verseny elméleti és gyakorlati részből áll. A versenyre benevezett személyeknek egy „B” kategóriás KRESZ tesztlapot kell kitölteni. A tesztlap kitöltését követően, a versenyzők autós ügyességi pályán adnak számot vezetéstechnikai tudásukról.
A közlekedésbiztonsági versenyen az egyéni eredmények alapján a I-II-III. helyezettek díjazásban részesülnek.

A nevezési lapokat: 2015. június 1-ig kell megküldeni a BabusM@budapest.police.hu e-mail címre.
A versenyen résztvevő személyek szendvicset és ásványvizet kapnak.
További információt Szécsi Tibor r. alezredes úr a BRFK KLFO Baleset megelőzési és Közlekedési Osztály vezetője ad mobiltelefon: 06 20433-5691.

Jelentkezési lap letölthető: BRFK_Nevezesi_lap

Közösségi megosztás