2017. évi beszámoló, 2018-as tervek

- Káposztásmegyeri csoport híre

2016 szeptemberében alakultunk meg 11 fővel, azóta 7 taggal gyarapodtunk, szervezetünk kis taglétszáma ellenére aktívak vagyunk. 2017. februárjában megvalósult az álmunk: az újpesti önkormányzattól kedvezményes díj fejében kaptunk egy 38 nm-es irodahelyiséget, amelyet helyi vállalkozok és magánszemélyek adományából átalakítottunk, és mellette egy gyógytorna-helyiséget is kialakítottunk.

Jelenleg kedden, csütörtökön és pénteken 10:00-15:00 óra között tartunk sorstársi tanácsadást önkénteseinknek köszönhetően. Ezen kívül elindult a gyógytorna és a gyógymasszázs, hamarosan jogázni is lehet majd.

Az újpesti önkormányzattal kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően a Káposztásmegyeren megvalósult felújításoknál, építkezéseknél az akadálymentességről kikérik szervezetünk véleményét. 2018-ban egy újabb megállapodást sikerült kötnünk az önkormányzattal, mely arról szól, hogy az újpesti iskolákban önkénteseink érzékenyítő- és esélyórákat tartanak.

2017-ben tagjainkkal tartottunk egy jó hangulatú bográcspartit.

Terveink szerint 2018-ban több csapatépítő eseményt szervezünk. Farkaserdőben szeretnénk ismét egy bográcspartit rendezni, a nyárra pedig dunai hajózást tervezünk. Emellett szeretnénk tovább erősíteni a kapcsolatot az újpesti önkormányzattal.

 

Koller Sándor

klubvezető

Közösségi megosztás